Mobile World Congress 2012... calling... Sonotech

Més de 67.000 persones van asisitir aquest 2012 al Mobile World Congress de Barcelona . Sonotech va estar present en l'esdeveniment de la mà de la multinacional japonesa NTT Docomo fent possible la seva sonorització i projecció visual.


Stand de Docomo en el  GSMA 2012


Una quinzena de pantalles LG LED full HD i una equipació sonora de Martin F8+  van dotar l'stand de Docomo per a les presentacions de les últimes novetats de la companyia. Entre d'altres, la multinacional japonesa va presentar carregadors de bateries que carreguen deu vegades més ràpid que els aparells convencionals, i nous serveis per mòbils com la NFC. La tecnologia NFCés un servei emergent que permet realitzar pagaments via mòbil per proximitat dels terminals a lectors de compra. 
Pantalles LG LED Full HD
Mitjans de comunicació en l'stand


L'activitat que es va dur a terme en l'stand va ser molt dinàmica en el transcurs de tot el congrés. Més d'e 60.000 persones van visitar l'stand de NTT Docomo en la setmana del GSMA i així ha quedat reflectit en diversos mitjans de comunicació, com és el cas de BTV o TV3. 
 


Stand de Docomo. Vista general

Després d'un creiexement de l'11% de les visites, respecte l'última edició, tant Sonotech com Docomo es despedeixen de la fira amb les expectatives posades en el nou congrés de l'any que ve.  Serà durant els próxims sis anys que Barcelona serà capital mundial de la telefonia mòbil i que, en conseqüència, donarà lloc a aquest congrés anual tant important.

Vista picada de les mostres de Docomo.

Escribir comentario

Comentarios: 0