www.sonotech.cat a Ajuntament Impulsa

www.sonotech.cat es subscriu al portal Ajuntament Impulsa.

 

www.ajuntamentimpulsa.cat

Ajudem als ajuntaments a comprar: 

Ajuntament Impulsa selecciona els millors fabricants i proveïdors de béns i serveis municipals perquè ajuntaments i altres administracions locals puguin decidir amb rigor les seves inversions futures. La contractació al món local és una activitat estratègica i per tant és imprescindible conèixer els actors i els mercats en profunditat.

Per això, el portal es complementa amb una acció de divulgació de les novetats i innovacions del sector a través del bloc d’Ajuntament Impulsa; de les notícies més recents en termes de nous equipaments i serveis que s’estan fent als ajuntaments catalans a través de l’apartat d’Actualitat; dels casos d’èxit o bones pràctiques, que es poden replicar en altres administracions, plasmats en entrevistes a personatges de l’administració que tenen un paper destacat pels temes que estan desenvolupant en els seus municipis ientrevistes a empresaris que ens informen de novetats que treuen al mercat abans fins i tot de presentar-les a una fira.

Ajudem a les empreses a vendre:

A través del portal les empreses poden prescriure el seu producte als ajuntaments i altres administracions de forma molt econòmica. Beneficiant-se de les accions de màrqueting on i off-line que realitza Ajuntament Impulsa per tots els proveïdors municipals de la plataforma.

Ja no cal destinar comercials ajuntament per ajuntament per mostrar-los les seves novetats. El portal els permet estar igualment amb els seus clients optimitzant al màxim els recursos. A més Ajuntament Impulsa actua comercialment en tots els ajuntaments i administracions locals catalanes per garantir una major efectivitat.


OBJECTIUS

Facilitar la interconnexió, entre l'administració local i les empreses proveïdores municipals, optimitzant recursos per ambdues parts.

 

www.sonotech.cat

Escribir comentario

Comentarios: 0