Serveis d'il·luminació professional - Lloguer

Il·luminació de concerts i festivals

Il·luminem concerts i festivals complint amb tots els riders tècnics. Disposem de tot el material necessari, ja sigui robòtica, convencional o LED, llum arquitectural o espectacular.
Els nostres tècnics de llums disposen de la formació i experiència necessària per executar a la perfecció qualsevol tipus d'esdeveniment musical.

Il·luminació d'obres de teatre

Un dels aspectes fonamentals a qualsevol tipus de producció teatral és la il·luminació; juntament amb l'actuació, vestuari i atrezzo, és l'encarregada de ressaltar detalls y generar l'ambient que es vol transmetre a l' espectador.
Disposem de tots els materials propis i tècnics especialitzats en teatre perquè la teva obra sigui tot un èxit!

 Il·luminació passarel·les de moda 

L'ambient a cada desfilada, la quantitat de llum que ha de rebre la passarel·la, la fidelitat amb la que s'ha d'apreciar tots els colors, juntament amb un control exhaustiu dels espais, són alguns dels punts indispensables basats en una bona il·luminació d'una desfilada de moda. Ho sabem!

Il·luminació aquitectural 

Banys de color dinàmics i figures/textures mòbils a façanes o elements estructurals, ja siguin edificis, arbres, columnes, o qualsevol element que es vulgui destacar. Projecció de logotips d'empresa. Un disseny acurat i la col·locació perfecte de lluminàries marca la diferència de tot esdeveniment.

Il·luminació de celebracions 

Explica'ns les teves idees i nosaltres posem la part tècnica. Il·luminació arquitectural de façanes i estructures, il·luminació espectacular, il·luminació LED amb bateria per taules i buffets. Contacta'ns!

Garlandes de llums

Disposem de desenes de metres de garlandes de llum blanc càlid per ambientar qualsevol espai exterior o interior. Convertim ambients freds en acollidors en temps rècord!

Disseny 3D i renderització

Dissenyem muntatges especials en 3D per la previsualització de la posada en escena i resultat final.

Demana'ns pressupost

España

** Dades importants: Dates, ubicació, tipus d'acte, dimensions de l'espai **