Serveis de sonorització - Lloguer

Sistemes d'àudio

Sistemes Line Array Adamson de màxim rendiment i qualitat. Adaptables a qualsevol esdeveniment, ja sigui de petit o gran format. Amplificats amb etapes digitals Lab Gruppen, reuneixen tots els requeriments tècnics per poder entrar dins de tots els riders d'artistes tant nacionals com internacionals.

Equips de so per concerts i festivals

Perquè som conscients de la diferència qualitativa que pot suposar un equip de so o un altre. Oferim equips complets de qualitat Premium per la sonorització de concerts i festivals de música en directe. Adamson, A&H, Shure, DPA, Senheisser... Tot a mida per assegurar el rendiment i funcionament perfecte de tot el sistema. 

Sistemes d'àudio per esdeveniments MICE

Equips de so per Convencions, Fires, Conferències, actes corporatius, actes privats. Cobrim un ampli ventall de possibilitats amb la màxima exigència i professionalitat del nostre staff tècnic i materials propis.

Microfonia sense fils Premium

Sistemes Head-set DPA amb transmissió y recepció SHURE Qlxd amb antenes booster direccionals. 
Àudio sense fils cristal·lí sense interferències ni talls gràcies a la última tecnologia d'aquestes exclusives marques punteres.

Djs 

Som un equip amb llarga experiència en directes de Djs nacionals i internacionals. 
Disposem de tot el material tècnic que es requereix per portar a terme les millors actuacions. 

Lloguer d'equips de so

Lloguer d'altaveus, mixers, microfonia, microfonia sense fils, Reproductors i mixers per Djs, cablejat, suports. Adamson, Allen & Heath, Yamaha, DPA, Lab Gruppen, Shure, Senheisser, Martin Audio, QSC, Hk Audio.

Staff tècnic

El pilar bàsic del nostre treball. Seleccionem els millors professionals per assegurar la màxima  dedicació i tranquil·litat durant el desenvolupament de l'esdeveniment,
Actitud, compromís, coneixement i experiència.

Demana'ns pressupost

España

** Dades importants: Dates, ubicació, tipus d'acte, dimensions de l'espai **